АЛБАНКИ ДОШЛЕ ВО БЕЛГРАД: Стјуардеси од Тирана застанале во ред да примат вакцина против корона вирус, НЕ СЕ ЗНАЕ КОЈА Е ПОУБАВА (фото)

- Advertisement -

Група струјардеси од Албанија примила денес на пунктот за вкцинација во Нов Белград со вакцина против корона.

На социјалните мрежи се појавила фотографија на група стујардеси на една албанска ниско тарифна авио-компанија во црвени униформи и со црвени заштитни маски кои дошле да се вакцинираат во Белекспо сентар.

Демократски сојуз: Амандманската расправа да не трае подолго од…

- Advertisement -

Главна медиумска тема во БиХ: Вучиќ во Сараево победи…

Стопанската комора на Србија обезбедила 10.000 вакцини за стопанственици и вработени од регионот
Така во Белград организирана е вакцинација за граѓаните на БиХ, Црна Гора, Македонија и Албанија, но и за стопанственици од Косово.

На Е-управа наведено е дека заинтересираните за вакцина против ковид-19 покрај државјаните на Србија можат да се пријават и странски државјани со и без престој во Србија

Последни објави

spot_img

Поврзани објави