Ајкула плива во плитките води во Грција

- Advertisement -

Несекојдневна сцена ни доаѓа од соседството, односно од познатото летувалиште во Грција.

Во плитките води во Заливот Коринт во Грција, пар снимил несекојдневна глетка – ајкула како плива. Снимката била објавена на Фејсбук, а како што се наведува, настанала во Порто Гермено.

Според наводите на корисниците на Фејсбук, станува збор за вид на ајкула која не е опасна за луѓе.

- Advertisement -

Последни објави

spot_img

Поврзани објави