Бизнис за кој ви требаат 750 евра и земја: Ќе заработите три пати повеќе

- Advertisement -

Иако се малку застапени, корнишоните на пазарот се доста барани и добро се платени. За почеток ќе ви требаат 750 евра за инвестирање и земјиште, а заработката ќе биде три пати поголема.

Србите имаат позитивни искуства затоа што нивните корнишони завршуваат на германскиот пазар.

Расадувањето се врши околу 15 мај, а за еден месец веќе има корнишони за берба.

- Advertisement -

Ако се работи на површина која е доволно голема за да може да ја работи едно семејство, без ангажирање на работници, тогаш заработката е добра и не е за потценување.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави