Веднаш соблечете ги чорапите и погледнете: Ако вториот прст ви е подолг од сите останати, тоа не е бадијала

- Advertisement -

Според некое истражувања, големината и изгледот на прстите на ногата имаат и свое значење. Некои експерти и научници се обиделе да го дефинираат истото и дошле до заклучок, пред се интересен за вториот прст.
Имено, како што се наведува вториот прст на десното стапало покажува што сакате во животот. Просторот помеѓу вториот и третиот прест значи дека сте емотивна личност и пробувате да ги задржите емоциите далеку.
Но најинтересно од се е еден факт. Што ви е поголем прстот, поголеми ви е шансите за лидерски способности. Но доколку вториот прст ви е помал тоа значи дека се стрпливи во животот.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави