Видео:Иван живее со 3 жени и сака да има 50 деца – ова се неговите критериуми за секоја друга жена со која би се оженил

- Advertisement -

Иван Сукхов живее во Русија каде животот го започнал со својата законска сопруга Наталија. Меѓутоа, останатите две жени исто така ги смета за сопруги, а сите три се согласиле да бидат во ваква врска. Со својата прва законска сопруга бил во брак 11 години кога одлучил животот да го продолжи во полигамиска врска.

Наталија на почетокот не се согласувала со тоа, но подоцна кога ја убедил дека навистина сака да има големо семејство. Неговата желба е да има 50 деца.

Медицина се заљубила во Иван кога видела прилог за него на локалната телелвизија и веднаш одлучила дека сака да живее со него дури и ако нејзиното семејство на се согласи со тоа.

- Advertisement -

Тие живеат во стан со 3 спални соби и Иван секоја ноќ ја поминува со друга жена, а ако некоја го налути, не доаѓа во нејзината соба цел месец. Неговата цел е да има 50 деца со што повеќе жени, а единствен услов за новата сопруга му е да биде висока и слаба.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави