Видео:Ставила вода во увото на својот маж – еве што му излегло, добро подгответе се

- Advertisement -

Австралија е местото каде што живеат единствени и најопасни суштества на нашата планета. На тој континент се наоѓаат голем број смртоносни животни, како и оние помалку опасните.

Еден човек имал чудно чувство во увото и веднаш се посомневал дека внатре му се вовлекла некаква бубачка. Ја повикал својата сопруга за да му помогне да ја извад, а таа тоа го сторила со помош на вода.

Погледнете што му излегло од увото:

- Advertisement -

Последни објави

spot_img

Поврзани објави