ВИДЕО+ФОТО I Генијален начин на запросување: Го носела својот веренички прстен две години, а не знаела за тоа!

- Advertisement -

Ова момче потајно ја запросило својата девојка пред официјално да клекне на едното колено, откако го сокрил вереничкиот прстен во ланче со привезок кое таа го носела речиси две години.
Тери од Австралија неодамно започнал да се занимава со резбарење и обликување на дрво, а тоа го инспирирало да изработи парче накит за својата девојка Ана.

Без нејзино знаење, тој во внатрешноста на нејзиното ланче со привезок сокрил дијамантски прстен. Ана гордо го носела тоа ланче кое исто така претходно и го подарил тој, но не била свесна дека во внатрешноста се крие вереничкиот прстен сскапоцен дијамант

.
Месеците поминувале, а Ана се уште не знаела што се крие во привезокот, а Тери откри дека во неколку наврати тие дури и го загубиле ланчето, но за среќа повторно го пронашле.„Еднаш бев испаничен дека ќе го даде ланчето на еден ковач на кој многу му се допадна во замена за некое негово изработено парче, среќа таа се откажа од таа идеја“, раскажа Тери.

- Advertisement -

„Уште еднаш бев во паника кога ги поминувавме безбедносните ситеми на аеродромот бидејќи се плашев дека луѓето кои работеа на рендгенот ќе ја откријат мојата тајна, но за среќа прстенот остана сокриен“.Биејќи Ана не ни била блиску до тоа сама да го пронајде и плашејќи се дека на крајот навистина ќе го загуби, Тери конечно го испланирал запросувањето и откривањето на големата тајна.Парот отпатувал во пештерата Сму во Шкотска и пред да влезат внатре Тери ја прашал Ана дали може да му го позајми ланчето за фотографирање.

Додека таа била завртена со грб тој го скршил печатот, ја наместил камерата и се спуштил на едното колено држејќи го ланчето.
Го извадив од џебот, клекнав, го отворив и ѝ открив дека прстенот се криеше долго време таму, раскажа тој.

Откако го надминала шокот,Ана му кажала „да“, а потоа всушностсе сетила дека таа тоа ланче постојано го носела со себе
Всушност и требаа неколку моменти за да сфати дека прстенот беше долго време во ланчето. Тоа беше урнебесна мешавина од среќа“ раскажа Тери.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави