(ВИДЕО) Гоце повторно доминира: Што и купи на жена ти за осми март? Одговорот ги насмеа сите

- Advertisement -

Откако имаше серија на видеа кои беа и тоа како искритикувани од јавноста, на Гоце веројатно „му дојде памет“, па започна да снима поразлични видеа.

Гоце на социјалните мрежи е еден од најпознатите и најгледани млади лица.

Некои го критикуваат, на други им е крајно симпатичен, но може да се каже дека со неговите видеа привлекува многу внимание.

- Advertisement -

Како и сите други, Гоце прави видеа за актуелни состојби, па не е исклучен ниту осми март, меѓународниот ден на жената.

Тој снима видео во кое еден другар го прашува другиот, што и купил на својата сопруга за осми март.

Одговорот е „мед“.

А на прашањето зошто мед, нема да ви откриваме што следува, само погледнете и насмејте се:

Последни објави

spot_img

Поврзани објави