ВИДЕО: Пресреќната реакција на слепо и глуво куче кога ќе го намириса сопственикот по 18 месеци разделба

- Advertisement -

Дури и ако се разделени долго време, кучињата никогаш не ги забораваат своите омилени личности. Доказ за тоа е реакцијата на кучето Битси кога ќе го намириса сопственикот Стив по 18-месечна разделба. Битси е родена слепа и глува.

Пред пандемијата, Стив живеел со неговата ќерка Хејден и нејзините кучиња.

Но, за да го заштити татко си Хејден не се гледала со него една и пол година. Откако тој ја комплетирал имунизацијата Стив конечно можел да се сретне со Хејден и со кучињата за кои се грижел пред корона кризата.

- Advertisement -

Последни објави

spot_img

Поврзани објави