ВЛЕГНА ВО СПАЛНАТА СОБА И ЗАБЕЛЕЖА ДЕКА НЕКОЈ ЛЕЖИ ДО МАЖОТ: Го зеде ЈОРГАНОТ, а потоа бесно излета надвор штом виде…(ВИДЕО)

- Advertisement -

ВЛЕГНА ВО СПАЛНАТА СОБА И ЗАБЕЛЕЖА ДЕКА НЕКОЈ ЛЕЖИ ДО МАЖОТ: Го зеде ЈОРГАНОТ, а потоа бесно излета надвор штом виде…(ВИДЕО)Жената налутено станала и го напуштила креветот, а не се знае дали навистина отишла да спие на креветото

Многу парови кои спијат заедно во кревет имаат повремени проблеми. ‘Рчењето, недостатокот на простор, за некои е премногу топло, за други премногу ладно се само некои од нив. Меѓутоа, оваа жена наишла на нетипична глетка кога легнала во кревет. Исцрпена се обидува да легне и сфаќа дека нема доволно простор. Потоа бесно се свртува кон својот сопруг.

– Можеш ли да се поместиш малку? – го прашува на работ на гнев.

- Advertisement -

– Би сакал, но немаме повеќе соби, ако не ти се допаѓа оди спиј на каучот – одговара тој и продолжува да спие мирно.

Зачудено, сопругата ја отвора прекривката до нејзиниот сопруг и ги затекнува нивните три мачки како уредно лежат една зад друга и заземаат половина од брачниот кревет. Потценување е да се каже дека на изненадувањето на оваа жена му немало крај. Таа најпрво му изјавува на својот сопруг: „Сигурно се шегуваш со мене!“. Меѓутоа, сопругот ги покрива мачките , гушкајќи ги и со мирен тон одговара дека таа е таа што треба да спие на каучот, а не мачките, кои очигледно избрале да спијат со него наместо неа. Жената налутено станала и го напуштила креветот, а не се знае дали навистина отишла да спие на каучот или да ги исфрли мачките и сопругот од собата. Снимката завршува таму, па гледачите останаа без крајот на сцената.

Видеото само на Инстаграм доби 779.000 лајкови, а коментарите се вртеа.

– Разведи се од тој човек!

– Неверојатно е да се види дека сите три мачки се толку мирни иако сцената е во тек.

– Најмногу на светот би сакал сите три мои мачки да легнат вака со мене во исто време и да заспијат.

– Никогаш не преместувате мачки, таков е законот.

– Нема место каде што можеш да се стискаш меѓу мене и мојата мачка, затоа 20 години спијам одвоено од мојот сопруг.

– Мачките се во мода: „Жено, остави нè на мира!“

– Мачките размислуваат како конечно да спијат во мир, сега кога жената ја нема.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави