Во брак се 14 години и имаат 3 деца, СЕ ЌЕ БЕШЕ НОРМАЛНО ДА НЕ И БЕШЕ ЧИЧКО

- Advertisement -

Клаус и Џозефин се во брак 14 години и имаат три деца. На прв поглед, тие изгледаат како и секој друг пар, но многумина го осудуваат нивниот брак.

Имено, Клаус и е чичко, поточно, таа е ќерка на неговиот брат. Клаус за германските медиуми изјави дека Џозефин се родила кога тој имал 23 години.

По 16 години повторно ја видел, а три години подоцна, Клаус и признал дека има силни чувства кон неа. Потоа и ветил дека нема да и досадува, а потоа да прифати одлуката била целосно нејзина одлука. Иако Џозефин се борела со себеси, сфатила дека Клаус и значеше многу повеќе.

- Advertisement -

Денес тие велат дека се сакаат, нивниот брак е легален. Правно во Германија, односот помеѓу Клаус и Џозефин претставува врска од трета генерација. Инцестот се смета во однос на првото колено, т.е. тоа е поврзано исклучиво со родители и деца, баби и дедовци и внуци или браќа и сестри. Законот во Германија им дозволува да се венчаат.

Тие истакнаа дека не им пречи разликата во возраста и дека се борат против предрасудите. Двајцата велат дека научиле да се справуваат со лоши коментари со текот на годините.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави