Во Германија, сет од 5 теста за самотестирање ковид 25 евра, Во Швајцарија најавија по 5 бесплатни теста месечно за секој граѓанин од април

- Advertisement -

Во Германија, сет од 5 теста за самотестирање ковид, антигенски, 25 евра.
Пошто сиромаштија.
Кај нас нема воопшто, така е коа држава штити џеб и профит на “филантропи” од големи приватни тестирачи.

Во Баварија за асимптоматски пациенти, PSR може да се закаже буквално неограничено. Нема чекање за термин, резултаажтите се готови за 24h. Дури и за гости кои престојуваат кај нас а имаат потреба да се вратат во матичната земја.

30 евра. А др глупости што постојат, се кријат… само од далеку личи организирано. Ако си медицинар и заболиш, нема приоритет, не им е гајле дишиш ли, туку како немаат персонал, имаш ли мутација, зашто не си се вакцинирал итн… па кој сака Астра Зенека да му се подвалува?
Нечовечност!!!

- Advertisement -

Во Швајцарија најавија по 5 бесплатни теста месечно за секој граѓанин од април… Би требало да се во широка продажба

Последни објави

spot_img

Поврзани објави