ГОРДОСТА НА ЈУГОСЛАВИЈА: Како Американците учеа за ЈУГО (ВИДЕО)

- Advertisement -

Дали некогаш сте се прашувале како Американците гледале на Југо и како било таму прикажано?

Одговорот ви го носи следното видео.

Југо се продаваше во Америка во основната GV верзија со 1,1 бензински мотор од 55 КС, или спортска GVX варијанта со 1,3 бензин и 65 КС. Посилниот модел имаше петстепен мануелен менувач, поквалитетни седишта и тапацир, како и попривлечен екстериер.

- Advertisement -

Покрај тоа што е претставено како најевтиниот нов автомобил на американскиот пазар, потенцирани се и некои адути, како што се евтино одржување, сигурност и, за американски услови, мизерна потрошувачка.

Ова видео открива за повеќе од десет минути што Југо нуди и како да се биде привлечно за потенцијалните клиенти.

На Американците исто така им е објаснето дека Југо ја редефинира идејата за основно превозно средство.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави