Горилата не можеше да престане да плаче! Кога сфатија зошто, срцето на сите им се скрши!

- Advertisement -

Сите беа разгалени од пријателството на горилата Коко и мачката по име Бал. Коко не ги испушти рацете, а луѓето беа воодушевени од нежноста со која оваа горила се однесуваше кон мачката.

Сепак, еден ден, мачката била прегазена од автомобил и умрела. Жена и раскажала на Коко што се случило, знаејќи дека ќе биде многу тажна. Горилата тешко се снашла во вестите.

Кога ја слушнаа како плаче и плаче, на сите им беше скршено срцето!

- Advertisement -

Последни објави

spot_img

Поврзани објави