Го изгребавте ламинатот и паркетот – вака решето го проблемот, состојката ја имате дома

- Advertisement -

Омекнувачот за алишта е одлично средство кое може да стане вистински помошник во домот.
Обрнете внимание на овие идеи:

Прозори – измешајте во празно шише омекнувач со вода, а потоа средството нанесете го на крпа и исчистете ги прозорите. Стаклата ќе сјаат од чистина – без никакви траги и флеки.
Ламинат и паркети – разредите помала количина омекнувач во кофа со вода. Избришете ги пдоовите. Ламинатот ќе свети како да е сега поставен.

Кожна јакна – ако сте ја извалкале кожната јакна, не брзајте веднаш со перење. Омекнувачот ќе го реши и овој проблем.
ПВЦ врати и плочки – ќе сјаат како нови ако ги исчистите со вода и омекнувач измешани во одно 4:1.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави