Го праша својот папагал дали го сака? Слушнете го неговиот одговор… Урнебесно!

- Advertisement -

Ако сакате забавна птица, тогаш набавете си папагал. Овие животни се многу забавни, а најдобар пример е овој папагал.

Камчињата ужива да поминува време со сопственикот. Тој го праша Пеблс дали го сака, а неговиот одговор беше едноставно смешен…

Дали некогаш сте виделе нешто слично?

- Advertisement -

Погледнете го и споделете го видеото со пријателите:

Последни објави

spot_img

Поврзани објави