Група луѓе скокнаа од нивните автомобили за да го расчистат патот за амбулантно возило

- Advertisement -

Ова е момент што го затоплува срцето, група луѓе скокнаа од своите автомобили и ги поместија препреките од патот за да може да помине возило на брза помош.

Болничарите во возилото за итни случаи го снимиле љубезниот чин откао заглавиле зад голем број пластични конуси на патот.

Погледнете го видеото:

- Advertisement -

Последни објави

spot_img

Поврзани објави