ДА НЕ СЕ ЛАЖЕМЕ и пред две недели да ги вакциниравте сите попишувачи, на 1 Април пак ќе немаат создадено имунитет !!!!

- Advertisement -

Ви проследуваме ФБ статус од Др. Нико, Ваше е да одлучите дали се согласувате ?
ДА НЕ СЕ ЛАЖЕМЕ и пред две недели да ги вакциниравте сите попишувачи, на 1 Април пак ќе немаат создадено имунитет !!!!

Затоа вакцинирајте ги до 1 Април, ревакцинирајте ги пред Велигден, а пописот нека започне на 14 мај, ден по Рамазан Бајрам !!!

#ДаЗаБезбеденПопис

Последни објави

spot_img

Поврзани објави