Денес пливаат во пари, а НЕМААТ ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ: Само едeн пејач има три факултети, никогаш нема да погодите за кого станува збор!

- Advertisement -

Денес, тие се одлични sвезди и примери на младите луѓе, и верувале или не, многу јавни личности дури и не завршиле основно училиште, сепак има и такви светли примери кои можат да се пофалат со универзитетски дипломи. И еве кој од нив има дури три дипломи на универзитет.

Dj Krmak
Горан Шижак, попознат како Диџеј Крмак, е еден од најобразованите луѓе од домашното подрачје, има дури три завршени факултети: право, филозофија и православна теологија.

Neda Ukraden
Пејачката Неда Украден оди по неговите стапки и има две дипломи од Правниот и филолошкиот факултет, насока англиски јазик

- Advertisement -

и литература.

Весна Змијанац не завршила ниту средно училиште, таа има завршено типизација, но затоа ја испратила својата ќерка Никола Јовановиќ да студира меѓународен бизнис во Атина, каде што и дипломирала

Sanja Kužet
Водителката Сања Кужет не успеа да издржи до крајот и да заврши факултет за географија, но дипломираше на меѓународната деловна администрација на приватен факултет.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави