ДОКОЛКУ ГИ ИМАТЕ ОВИЕ ЛИНИИ НА Зглобот, ТОА ЗНАЧИ ЌЕ ИМАТЕ МНОГУ ПАРИ: СИТЕ ги немаат, тие се токму на ова место!

- Advertisement -

ДОКОЛКУ ГИ ИМАТЕ ОВИЕ ЛИНИИ НА Зглобот, ТОА ЗНАЧИ ЌЕ ИМАТЕ МНОГУ ПАРИ: СИТЕ ги немаат, тие се токму на ова место!Избројте колку редови имате и прочитајте што откриваат за вас и вашата судбина.

Хоризонталните линии на внатрешната страна на зглобот, веднаш под дланката се познати како „линии на нараквицата“ . Според индиското толкување на линиите на дланката , нивниот број на ова место открива колку долго ќе живеете, од што ќе страдате, колку пари ќе имате.

Избројте колку редови имате и прочитајте што откриваат за вас и вашата судбина:
Зглоб, Артритис, Работа, Замор, Болка во Раката, Рака

- Advertisement -

Прва линија

Првата линија до дланката на внатрешната страна на зглобот е најважна. Доколку е јасно видливо и нема прекини, тоа значи дека сте во добра здравствена состојба и одлична форма.

Ако е слабо видливо, тоа значи дека сте срамежливи, имате ниска самодоверба, но може да укажува на здравствени проблеми. Кај жените, ако првата линија се криви нагоре на дното на дланката или ако е скршена, тоа може да укажува на гинеколошки проблеми. Кај мажите, ако таа прва линија се криви кон дното на дланката или се состои од скршени линии, тоа може да укажува на проблеми со простатата и урогениталните органи.

Втора линија

Ако втората линија е јасно видлива, права и не прекината, тоа значи дека ќе бидете многу успешни од 42 до 56 години. Ќе заработите многу пари во тој период од вашиот живот.

Третата линија

Кога третата линија од внатрешната страна на зглобот е многу изразена, права, тоа значи дека ќе живеете над 80 години. Добро дефинираната трета линија открива дека имате големи шанси да станете популарни или запаметени по нешто значајно.

Четвртата линија

Ако ја немате оваа линија, не грижете се, бидејќи повеќето луѓе ја немаат. Но, за оние кои го имаат, велат дека добиле на лотарија на животот. Оваа линија кажува дека ќе живеете повеќе од 85 години и ќе бидете многу успешни во животот.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави