„Доцниш 1.399 дена“: Маж со солзи ја дочека партнерката на скопскиот аеродром по 4 години разделеност

- Advertisement -

Средба за каква што се пишуваат романи се случи на скопскиот аеродром… Маж плаче во неверување дека по 4 години саканата му е конечно во прегратка.

Љубовта прави чуда и кога е вистинска знае да го победи и времето и границите и разделеноста.
Така пар кој бил разделен 4 години имаше неверојатно емотивна сцена на скопскиот аеродром.

- Advertisement -

Маж ја дочека својата партнерка во Македонија со напис: „Доцниш 1.399 дена“, со солзи во очите, со букет прекрасни рози и со тон емоции.
Тој плачеше и ја прегрнуваше саканата, додека фотограф го овековечи овој миг на чиста и вистинска љубов.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави