Женава виде кобра, па брзо на КОБРАТА не и беше ДОБРО

- Advertisement -

Сцената од реакцијата на оваа преплашена мајка од Тајланд, која убила кобра со метла откако таа се приближила до неа и нејзините деца, е навистина неверојатна.

Жената по име Нок си метела кога кобра долга околу 1,5 метри почнала да лази кон неа и нејзините два сина кои биле во близина.

„Змијата се појави од никаде. Можеше да ме убие и мене и моите деца. Среќа ја избркав“, рекла Нок.

- Advertisement -

 

 

 

Последни објави

spot_img

Поврзани објави