Жена висока само 71 см успеала да роди 3 деца. Еве како изгледаат тие

- Advertisement -

Од самото раѓање Стејси Хералд била дијагностицирана со ретко заболување. Поради недостиг, нејзините коски се деформирале и таа успеала да порасне само 71 см. Но, и покрај тоа Стејси секогаш водела активен живот. Таа завршила образование, си пронашла работа и љубовта на својот живот.

Вил Хералд, момчето на кое не и пречела височината на Стејси. Тој е 3 пати повисок од неа и 9 години помлад од неа. Вил знаел дека таа е неговата сродна душа, и по неколку години заедно ти се ожениле.

Кога решиле да имаат деца се консултирале со лекарите, кои им кажале дека е возможно, но многу ризично Стејси за роди. Првото дете ги наследило гените на неговата мајка, додека второто детенце се родило здраво и без никакви недостатоци. Третото дете се родило пак со гените на неговата мајка.

- Advertisement -

Но, мајката и татко се среќни и се грижат беспрекорно за нивните дечиња. Можеби различни, но среќни!

Последни објави

spot_img

Поврзани објави