За пет збора добила 100.000 евра- Овој хит на Марина Туцаковиќ и донел цело богатство

- Advertisement -

Марина Туцаковиќ е една од најпознатите текстописци во регионот и токму таа ги напиша најголемите српски хитови.

Пејачката Неда Украден еднаш откри кој е најскапиот стих кој и донесе на Марина дури 100.000 евра.

“Песната е напишана за мене од покојниот Ѓорѓе Новковиќ, и двајцата неколкупати се скаравме околу насловот на песната. Прво ја викавме” Јован, зора е “, потоа” Милано, зора “.

- Advertisement -

Последната и конечна верзија е „Зора е“. На крајот и се јавив на Марина Туцаковиќ, која напиша само еден стих, а тоа е: „Од нејзиното око капна солза.“ Тој стих и донесе над 100 илјади евра “, рече Неда еднаш во емисија.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави