Зошто се сликате кога се вакцинирате? Ко идете да оперирате хемороиди не се чекирате од операциона сала со салфетка на гзот

- Advertisement -

Зошто се сликате кога се вакцинирате?
Што ви е бе људи?

Тоа треба да е некој битен момент у вашиот живот што треба да се сподели со сите и да се прослави?

Ко идете да оперирате хемороиди не се чекирате од операциона сала со салфетка на гзот. Е па слично е.

- Advertisement -

Одиш се вакцинираш и врати се дома никој да не те знае.

Ако се вратиш. Пошо никад не се знае, нели?
…… Може од вакцинација право у Грција или…

Последни објави

spot_img

Поврзани објави