И понуди БРОКУЛА, а реакцијата на оваа мачка ќе ве насмее од срце (ВИДЕО)

- Advertisement -

Исто како и луѓето, животните сакаат да јадат.

Некои од нив се сештојади. И буквално ќе јаде што било на овој свет.

Сепак, некои, исто така, избираат што ќе јадат. Како што нема да ви се допаѓа секое јадење, овошје или зеленчук на овој свет, така мора да знаете дека и тие не го сакаат секој вкус. Една мачка е чист доказ за тоа.

- Advertisement -

Откако сопственикот и понудил брокула, таа одбила без никаков проблем. Сепак, она што е повеќе од смешно во ова видео е реакцијата на оваа мачка.

Таа, ни помалку – ни повеќе, реагираше како да ќе повраќа.

Ова видео е прегледано повеќе од 800.000 пати, а многумина коментираат дека се смееле пет минути.

Погледнете:

Последни објави

spot_img

Поврзани објави