Кај си бе брат те снема. Откако излезе со онаа јаката од Инстaгрaм, се изгуби…

- Advertisement -

– Кај си бе брат те снема. Откако излезе со онаа јаката од Инстaгрaм, се изгуби. Како помина состанокот? Ја ќари ли?

– Остај брат, катастрофа…
– Е како така? Нели зборевме да ѝ кажеш дека дедо ти е многу богат?

– Ѝ кажав…
– И што се случи?
– Сега ми е баба…

Последни објави

spot_img

Поврзани објави