Кога го фрли во воздух, публиката остана без зборови! Ова видео ќе сакате да го гледате неколку пати!

- Advertisement -

Видовме многу таленти, но овие Украинци го уништија, секој дел! Над 50 милиони луѓе веќе го виделе ова видео, навистина магично.

Тие се украински танчери и се нарекуваат „Duo Flame“.

Тие се пријавија на натпреварот на украинската верзија на натпреварот „Јас имам талент“ и беа целосно воодушевени.

- Advertisement -

Нивните движења и фигури се вистинска уметност, што е совршено надополнето со песната на Лара Фабијан „Те сакам“.

Погледнете го нивниот зачудувачки перформанс, кој ја остави публиката без зборови.

Споделете го видеото од овие одлични уметници со вашите пријатели на Фејсбук.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави