Кои денови во февруари ќе бидат најдобри за пари, а во кои не треба да позајмувате и трошите?

- Advertisement -

Кои денови во февруари ќе бидат најдобри за пари, а во кои не треба да позајмувате и трошите?Нема човек на кој не му требаат пари. Многу е важно не само да ги заработиме, туку и на правилен начин да ги трошиме.

Астролозите открија како и каде можете да најдете финансиски успех, не само со добивање нови средства, туку и со правилно управување со нив во месец февруари.

1 февруари: Првиот ден од февруари ќе биде под покровителство на опаѓачката Месечина во Вага. Ова не е опасен ден, но секако не може да се нарече поволен. Астролозите не советуваат да пазарувате, да позајмувате пари или да започнувате важни работи на работа на овој ден.

- Advertisement -

2, 3 февруари: Опаѓање на Месечината во знакот на Скорпија. Овој период може да се нарече многу поволен за финансискиот сектор. Месечината ќе ни даде многу сила во текот на овие два дена. Финансиските планови на повеќето луѓе ќе се остварат со соодветно ниво на одговорност. Ќе можете да купувате за вашиот дом.

4, 5, 6 февруари: Претставниците на креативните професии ќе имаат најмал приход во овие три дена. Ова исто така не е вистинско време за започнување нови потфати, за деловни познанства или за купување преку интернет.

7, 8 февруари: Растечката Месечина во Јарец носи среќа во пари и бизнис. Месечината ќе ни даде многу сила и енергија овие денови. Ќе биде можно да направите важни набавки и да инвестирате во бизнисот. Експертите советуваат деновиве да работите повеќе и да бидете помалку мрзеливи.

9, 10 февруари: 9-ти е последниот ден од опаѓачката Месечина. Ќе се одржи под покровителство на Водолија. Ова не е најдобриот период за активна работа, преговори или стекнување нови знаења. Парите овие денови нема да дојдат сами по себе. Ќе треба да се потрудите. На денот на младата Месечина на 10-ти, важно е да поставите нови цели за иднината.

11, 12 февруари: Рибите не се многу „пријателски расположени“ со растечката Месечина. Во текот на овие два дена ви треба повеќе време за одмор и преземање што помалку ризици, тогаш сè ќе оди добро. Парите ќе сакаат претпазливост. Од друга страна, ова е добро време за креативна работа.

13, 14 февруари: Два идеални денови за нови почетоци, барање мотивација и инспирација. Растот на Месечината во Овен речиси секогаш има позитивно влијание врз финансиската среќа на луѓето. Ова особено важи за оние кои знаат како да направат нови познанства и не се плашат да одат напред, можат и сакаат да донесат сериозни одлуки.

15, 16 февруари: Овие два дена од активната Месечина ќе поминат под покровителство на Бик. Деновиве е подобро да не згазнете некому на линијата и да не се трошат многу пари, да не се расфрлате. Астролозите советуваат само неодложни набавки – полека и без нервирање. Мирните и одмерени работи ќе одат добро.

17, 18 февруари: Ова е многу поволен период за нови почетоци на работа и бизнис. Под влијание на елементот Воздух, претставен од Близнаци, овие денови треба да бидат доста продуктивни. Ќе може да се отворат нови банкарски сметки, да се купи мебел, да се инвестира во развивање нови вештини и да се оди на интервјуа.

19, 20, 21 февруари: Изгревањето на Месечината во Рак не е најдобро време за шопинг. Подобро е да не трошите многу пари. Астролозите силно советуваат да не преземате непотребни долгови. Ова се идеални денови за релаксација и одмор.

22, 23 февруари: Активноста на Месечината под влијание на Лав е одлично време за шопинг. Голем профит и среќа ги чекаат претставниците на која било професија чии активности се поврзани со менаџирање со персоналот.

24, 25 и 26 февруари: 24 – полна Месечина во Девица. Ова е опасно време за шопинг и патување. На 25-ти и 26-ти Месечината ќе почне да опаѓа во истиот знак, па во текот на овие два дена можете да потрошите пари на патување, промена на локацијата, потрага по сродна душа, романса и излегување. Исто така, ќе биде корисно да купувате подароци за најблиските и да се занимавате со лесна работа.

27, 28 февруари: Опаѓање на Месечината во Вага. Енергијата на елементот Воздух ќе има позитивен ефект врз концентрацијата, но негативно ќе влијае на амбициите. Во такви денови, подобро е да работите тивко и внимателно да управувате со работите поврзани со пари.

29 февруари: Месечината што опаѓа ќе се сретне со Скорпија. Ова ќе ви помогне да го завршите месецот оптимистички. Се очекуваат големи успеси во финансискиот сектор, особено за луѓето со креативна работа, наставници, ментори.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави