КОМПЛЕТНА куќа за 1000 евра! Од темел до покрив! Невозможно? Уверете се!

- Advertisement -

Се повеќе семејства се одлучуваат за овие алтернативни куќи – колиби. Тие се многу лесни за изградба и не чинат премногу!

Компанијата archedcabins.com, од САД, испраќа комплетна „куќа“ на вашата адреса во основен пакет со комплетен под, структура на скелет, тип на изолација R13 за да ја задржите куќата топла и тавани во форма на панели.

Овие куќи се совршени затоа што се ефтини, брзо се инсталираат и имаат сè што одговара на основните потреби за домување.

- Advertisement -

Погледнете го и споделете го видеото со пријателите:

Последни објави

spot_img

Поврзани објави