Компјутер предвиде дека крајот на светот ќе се случи во 2040

- Advertisement -

Кога првпат беа објавени застрашувачките резултати од програмата World One program (нарачана од Club of Rome) не го послушавме предупредувањето, нели?

Unveiled повторно анализира како компјутер предвиде дека крајот на светот ќе се случи во 2040 година и како човечката цивилизација досега „оствари“ сѐ што компјутерот предвиде.

Што мислите? Дали се движиме кон колапс и армагедон? Или уште имаме шанса да се спасиме иако си ја убиваме сопствената планета?

- Advertisement -

Последни објави

spot_img

Поврзани објави