Мажот не треба да знае што правите во тоалетот – 5 работи што жената треба да ги чува за себе

- Advertisement -

Верувам дека мора да има искреност во односот помеѓу маж и жена и дека само на овој начин може да се изгради здрава врска.

Сокривање на некои работи или лажење може да и нанесе голема штета на врската. Сепак има некои работи што жената треба да ги задржи за себе. Некои работи треба да останат тајна. На пример, вашиот партнер не мора да знае што правите во тоалетот. 1. лична хигиена; Мое лично мислење е, и верувам дека многумина ќе се согласат, дека мажот не треба да гледа кога ги депилирате нозете или мустаќите.

Знам дека и мажите имаат влакна на телото, но мислам дека не е убаво мажот да ја гледа својата сопруга како го прави ова. Да не зборуваме за интимните делови. 2. Негативно мислење за неговото семејство; Во ред е ако не го сакате неговото семејство или неговите пријатели, но исто така треба да го чувате за себе.

- Advertisement -

Сигурно не би сакале тој постојано да ви кажува дека не го сака вашето семејство и постојано да ги бара нивните недостатоци. 3. Колку потрошивте; Зборувам овде за оние ситуации кога заработувате пари, а не кога трошите пари на вашиот човек.

Мислам дека ниту една жена не треба да се правда ако си дозволила нешто ново парталче, особено ако сеуште не сте во брак и секоја од вас ги троши своите пари. 4. Заштеди; Мислам дека секој од партнерите треба да има и свои заштеди покрај заедничкиот буџет.

Секогаш треба да имате пари на страна за врнежливи денови или ако сакате да го изненадите вашиот партнер со некој подарок. 5. Детали од минатото; Ако вашиот партнер е заинтересиран за вашето минато, тогаш треба да бидете искрени со него. Сепак, не треба да влегувате во детали и да му кажувате скоро за сè. Површен одговор без дополнителни детали е доволен. Ако не ве праша, тогаш не кажувајте ништо.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави