Мама му рече на бебето „Те сакам“, но целиот интернет не престанува да се смее на нејзиниот одговор! (ВИДЕО)

- Advertisement -

На You-Tube можеме да најдеме многу слатки видеа каде бебиња или мали деца се смеат, пеат, „расправаат“.

Овие снимки честопати го разубавуваат нашиот ден и носат насмевка на нашите лица. Дали се согласувате со нас? Веројатно некогаш сте се смееле на тие слатки снимки.

Децата се толку прекрасни и моментите поминати со нив се навистина драгоцени.

- Advertisement -

Ова видео е симпатично за многумина, а она што ги освои срцата на многумина е тоа што во ова видео, и мама и бебе пеат и зборуваат едни со други, јас те сакам и те сакам.

Мама пее, а бебето Гема го стори тоа слатко по неа

Погледнете го видеото:

Последни објави

spot_img

Поврзани објави