Медицински сестри кои се обидуваат да ги утешат изолираните пациенти со „раката на Бога

- Advertisement -

Медицински сестри кои се обидуваат да ги утешат изолираните пациенти во одделот за изолација во еден Ковид центар во Бразил.

Две ракавици за еднократна употреба врзани, полни со топла вода, симулираат невозможен контакт со луѓето.

Поздрав до борците на прва линија на отпорот, ова е остар потсетник за мрачната ситуација во која се наоѓа нашиот свет!

Последни објави

spot_img

Поврзани објави