Можете ли да ја пронајдете рибата меѓу овие октоподи? Загатка која ги полуде корисниците на социјалните мрежи

- Advertisement -

Рекордот е 14 секунди – обидете се да го срушите!
Од време на време, унгарскиот уметник Ѓерѓели Дудас објавува загатки околу кои „се кршат копја“ на Интернет. Се чини дека е лесно да се најде симболот што го криеше Дудас, но кога ќе започнете да го барате, сфаќате дека не е толку едноставно.

Овој пат, славниот уметник вметна „натрапник“ – риба – меѓу октоподите.

Можете ли да ја најдете на илустрацијата?

- Advertisement -

Да ви помогнеме – рибата е на десната страна на илустрацијата.

Ако не сте ја забележале ниту сега, видете го решението подолу.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави