Музичарите го кренаа гласот: Ако можете да одите болни во собрание, можеме и ние да одиме здрави во кафани

- Advertisement -

Скафандер му е мајката и забавата може да продолжи.

Таму каде што застана пред повеќе од 1 година 🙂.

Погледнете го видеото:

- Advertisement -

Последни објави

spot_img

Поврзани објави