Најдовте пари на улица: Еве што да направите за да ве следи среќа

- Advertisement -

Најдовте пари на улица: Еве што да направите за да ве следи среќа.Често се случува луѓето да пронајдат пари на улица и да си ги земат. Тој момент не е само среќа, туку има поголемо значење.

Кога ќе пронајдете пари, обидете се да ја запомните првата мисла која ќе ви помине низ глава. Таа вообичаено укажува на пораката која ситуацијата вија испраќа. Од тоа зависи и кој број се наоѓа на парата која ќе ја најдете, а некои укажуваат дека треба да останете позитивни, додека други да не брзате.

Порталот themindsjournal.com има детално објаснување:
Ако најдете:
Паричка со број 1
Бројот е поврзан со нов почеток, сигнализира нови идеи, постигнувања, напредок и успех. Порачува да останете позитивни и дека вашето време доаѓа.

- Advertisement -

Паричка со број 2
Овој број има порака поврзана со независност. Укажува на тоа дека мора да научите да се прилагодите, да ја знаете важноста на односите со другите иако независноста е важна и добра, постојат граници. Не можете секога во се да бидете сами, понекогаш потребно е да соработувате со други.
Освен ова, бројот два има неколку други значења: бременост, хармонија, трпение и партнерство.

Паричка со број 5
Овој број ви покажува дека имате способност да постигнете се што имате замислено и дека животот е возбудлив. Време е за раст, ширење, промени. Монетата е пет денари или банкнота од 50, 500 или 5000 денари ви покажуваат дека мора да ги искористите своите таленти.

Паричка со број 10
Бројот 10 сака да ви порача да верувате во својата интуиција и да го направите тоа што сте го наумиле или одлучиле. Ослободете се од стравот бидејќи тие одлуки ќе ви донесат позитивна промена.

Последни објави

Утре е тежок празник „Свети Тома седи дома“ – никако не го правете ова

Православните верници утре го прославуваат светиот апостол Тома. Тој во народот е познат како Томинден, сеќавање на светиот Тома, еден од дванаесетте апостоли кој...

Со овој традиционален лек ќе се ослободите од кашлицата за еден ден!

Со овој традиционален лек ќе се ослободите од кашлицата за еден ден! Во случај на досадна и досадна кашлица, можете да ја направите ова и...

Зачин што секој го има дома е лек за многу болести

Овој зачин сите го имаме дома, тој е лек за многу болести. Сушениот бибер се користи долго време поради вкусот и неговото лековито својство. Како...

1 капка од оваа супстанција за домаќинство и маснотиите од рерната ќе бидат во минатото

1 капка од оваа супстанција за домаќинство и маснотиите од рерната ќе бидат во минатото. Совршената чистота не е секогаш присутна во домовите на луѓето....

Направете ги овие 5 работи со клима уред ако сакате НИСКИ сметки

Во зима, една од работите за кои постојано размислуваме се сметките за електрична енергија. Во овој период од годината, тие скокаат драстично и тоа...

Поврзани објави

error: Content is protected !!