Никогаш повеќе нема да пливам во Јадранот: Туристот остана шокиран од глетката на кадранското крајбрежје, а многумина велат дека претерува

- Advertisement -

Никогаш повеќе нема да пливам во Јадранот: Туристот остана шокиран од глетката на кадранското крајбрежје, а многумина велат дека претерува.Еден турист се згрозил од една глетка, објавил тик ток за тоа

Никогаш повеќе нема да пливам во Јадранот: Туристот остана шокиран од глетката на нашето крајбрежје, а многумина велат дека претерува

Многумина имале непријатни искуства на плажите за време на нивните одмори, но еден TikToker предизвика големо внимание на социјалните мрежи поради непријатностите што ги доживеа во Хрватска.

- Advertisement -

Тој го опиша своето непријатно искуство, а многумина во коментарите напишаа дека претерува. Во видеото тој ја опиша ситуацијата во Јадранското Море, која прилично го шокираше.

ТикТокер ги опиша непријатните изненадувања што го чекаа во Јадранското Море. Во видеото опиша ситуација која доста го шокираше.

„О, Боже, не можам да верувам во она што го видов со моите очи. Во Хрватска сум, си реков дека ќе бидам авантурист, како Бер Грилс. Скокнав во морето, пливам како Медуза, се разладувам како делфин, а потоа, следното нешто што го гледам е изметот што не можам да дишам !

Многу корисници се смееја на неговата несреќа. Еден корисник коментираше: „Добредојдовте на Балканот“, додека други се шегуваа со неговиот изговор.

Повеќето коментари беа дека претерува и дека реакцијата е претерано.

Вакви несреќи може да ви се случат на секое место и на секое море. Убедени сме дека туристот сакал да привлече внимание кон себе.

И успеа.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави