Остана парализиран пред 5 години: Сега за неговата свадба целата сала остана во солзи

- Advertisement -

Целата сала остана во солзи, кога неговиот брат и татко му го подготвија ова!

Оваа приказна е навистина една од оние многу инспиративни и покажува колку значи поддршка од семејството во најтешките моменти во животот.

Поминаа пет години откако Уго доживеа сообраќајна несреќа што го остави неподвижен. Откако паднаа од моторот, тие му ја кажаа веројатно најлошата вест што можеше да ја чуе и дека тој остана парализиран од половината надолу и дека повеќе нема да оди.

- Advertisement -

Сепак, неговото семејство и неговата девојка останаа со него, а пет години подоцна, време беше за венчавката на Уго. Тој имаше само една скромна желба, а тоа беше да го игра својот прв танц со неговата сега веќе сопруга.

Неговата желба се оствари со поддршка од неговото семејство, татко и брат, кои го поддржуваа додека танцуваше со невестата. Целата сала остана без здив, а невестата и младоженецот беа во солзи од среќа.

извор:Beograd.in

Последни објави

spot_img

Поврзани објави