Отишол старец во мобилара, прашал зошто мобилниот не му работи: Кога му рекле дека е исправен, тој само заплакал!

- Advertisement -

Еден стар и изнемоштен човек отишол во мобилара и прашал што е со неговиот телефон, зошто никако не работи ниту ѕвони? Момчето кое се занимава со поправка на такви уреди, го прегледал неговот телефон, проверил и се покажало дека со телефонот на старецот е се во ред.

„Господине, со вашиот телефон е се во најдобар ред. Целосно е исправен и ништо не му фали“Кога и друг работник во мобиларата му го повтрдил истото, на старецот очите му се наполниле со солзи и заплакал.

Пуштил огромна солза и рекол:
„Па, зошто никој од моите деца не ме бара?“

- Advertisement -

Имате ли и вие стари родители? Немојте поради вашите бројни животни обврски некогаш да помислат дека се заборавени!!!

Последни објави

spot_img

Поврзани објави