Отпрвин изгледа како мал автомобил, но обрнете внимание на тоа што се случува кога ќе се отвори вратата!

- Advertisement -

Микаел Кјелман е личност која ужива во возење велосипед, но времето не е секогаш во негова корист.

Од таа причина, Микаел, шведски дизајнер, реши да направи велосипед по негов вкус. Овој велосипед е погоден за сите временски услови и проблеми.

Резултатот од неговата работа е „PodRide“.

- Advertisement -

Во суштина тоа е забавен и практичен автомобил за велосипеди.

Кога ќе видите како изгледа неговата работа, и вие ќе посакате една во вашата гаража

Погледнете го и споделете го видеото со пријателите:

Последни објави

spot_img

Поврзани објави