Официјално отворање на Дино парк Скопје

- Advertisement -

Официјално отворање на Дино парк Скопје
Во Скопската зоолошка градина денеска официјално ќе биде отворен Дино парк Скопје, новата туристичка и едукативна атракција на градот.

Дино паркот е заеднички проект на Град Скопје и ЈУ „Зоолошка градина Скопје”.

– Овие тематски паркови се светска и туристичка атракција и покрај забавниот дел, имаат и едукативна функција, велат од Зоолошката градина.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави