Полицајка од Панама хит на Тик Ток: Не ѝ е проблем да ја откопча кошулата ни кога е на патрола

- Advertisement -

Со објавување на видеа почнала кон крајот на декември 2020-та година.

Социјалната мрежа Тик Ток од ден во ден нуди нови, необични, но и многу интересни профили.

Сопственичка на еден од нив е разиграна полицајка од Панама, на која воопшто не и е проблем да ја откопча кошулата, дури ни во моментите кога е на патрола, но и натаму не го открила својот идентитет, бидејќи постојано носи маска.

- Advertisement -

Се претпоставува дека една од причините е страв од реакцијата на претпоставените, но со оглед на тоа дека веќе собрала речиси 2 милиони фанови, можеби наскоро ќе ја предаде значката и заплива во некои сосема други води.

Со објавување на видеа почнала кон крајот на декември 2020-та година.

Линк од видеото TikTok de Thewomanpolice (@thewomanpolix) | Mira los últimos videos de Thewomanpolice en TikTok

Последни објави

spot_img

Поврзани објави