Полошо од спонзоруша е спонзор. Да знаеш дека можеш да е*еш само со пари е најголем пораз у животот.

- Advertisement -

Почитувани Ви пренесуваме статус од Фросина:

Полошо од спонзоруша е спонзор. Да знаеш дека можеш да е*еш само со пари е најголем пораз у животот.

Не ви е малце така лошо коа плаќате на некоја за да иде со вас на викенд, пошо ни една друга не се нафаќа да дојде со вас од љубов? Тоа значи дека никој не ве сака. Или спонзорирањето уште го сметате како фраерски подвиг?

- Advertisement -

Не бе бате, колку што е таа евтина, толку си и ти, затоа смањете доживљај дека сте фраери.

Не сте. Греота сте. Статусов ви го крши егото, навредени се осеќате од ова. Ама реалноста е таа. Затоа пред да речете за некоја дека е ку*ва, сетете се дека единствен допир со ва*ина може да имате само со пари. Тоа значи дека нешто сериозно ви фали.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави