Само два проценти од луѓето ја имаат оваа ангел чувар линија – проверете дали сте меѓу нив

- Advertisement -

Оние кои ја имаат оваа линија на дланката се смета дека ги чува нивниот ангел чувар. Се вика линија на ангелот чувар што значи дека личноста што ја има се наоѓа под посебна заштита на својот ангел чувар и големите сили.

Поинаку се нарекува и линија на Марс, а некои ја нарекуваат и втора линија на животот.

Линијата може да се наоѓа паралелно со линијата на животот, по целата должина, што значи дека ќе бидеме заштитени цел живот, потоа може да биде мала линија која поминува покрај линијата на животот, а обично ја имаат лица кои имаат животни проблеми, а може да се наоѓа и на десната и на левата рака.

- Advertisement -

Во првиот случај е дар на човекот за неговите лични заслуги, а доколку е на левата, човекот ја добил од раѓање и има среќа.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави