Се откри се после 23. години: Кралот на подземјето призна дали бил со Цеца

- Advertisement -

Некрунисаниот крал на српското подземје, Дејан Марјановиќ, пред да биде убиен, проговори за врската со Светлана Ражнатовиќ Цеца.

23 години по неговата смрт, испливаа нови детали.
Јас см млад човек, имам завршено школа за градежништво, сакам да сум во друштво на убави и згодни девојки и да возам убави автомобили. Го имам моментално најдобриот автомобил во Србија, БМВ, а многумина ме поврзуваат со фолк дивата Цеца.

МОрам да кажам дека тоа се измислици, изјави тој.Изјавил дека ја сакал само својата вереница, Јелица Матиќ Синди.За себе велеше дека не е важно дали е храбар.– Не носам панцир, дали сум храбар не е важно, не сум од оние кои прво пукаат па мислат што ќе биде, изјавуваше тој.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави