Со влог од 400 денари до вртоглава сума од 10.922.768,00 денари – освоен првиот милионер џек пот

- Advertisement -

Вртоглав износ од 10.922.768,00 денари донесе најновата добивка на Државна Видеолотарија- СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ. Првиот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ е освоен на 15.03.2021 во 13:57 во Бет ту мар B2M 057 Трубарево, Скопје.

Среќниот добитник на најголемата џек пот добивка, кој посака да биде анонимен, експресно пристигна во Државна видеолотарија да си ја подигне својата добивка- сензационални 10.922.768,00 денари.

Добитникот на првиот СУПЕР МИЛИОНЕР посака да остане анонимен, меѓутоа не се воздржа да сподели со нас како се чувствува. „Господ ми е сведок дека сите добивки на Државна видеолотарија навистина се паѓаат регуларно на обични луѓе, на физички лица како мене“, рече добитникот.
Не можеше да скрие дека е многу среќен, но и дека уште не е свесен оти токму нему му се паднало да биде првиот добитник на СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТНи откри дека со парите ќе се упати веднаш во салон да си купи нов автомобил, а остатокот ќе го искористи да „пополни“ некои трошоци и потреби од секојдневието.
Добивката ја освоил со влог од 400 денари, убеден дека на СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ вредниот износ , ќе се радува некој друг.

- Advertisement -

Под слоганот „Играј за забава, Играј одговорно“, на барање на играчите на ВЛТ игрите на среќа, Државна видеолотарија неодамна го збогати своето портфолио на џек пот добивки. Играчите на видеолотариските терминали се убедени дека најновата добивка СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ е вистинска сензација како најголема добивка досега поради нејзината фантастична вредност од 8 до 12 милиони денари.

Првиот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ вреден 10.922.768,00 денари денари е освоен во во Бет ту мар B2M 057 Трубарево. Добивката СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ се постигнува со учество на ВЛТ игрите на среќа. Едновремено, Државна видеолотарија информира дека популарните МИНИ И МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивки, остануваат и понатаму среќна опција за нашите играчи и тоа, без промени.
Никогаш не знаете кои се вашето место и време за да станете милионер.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави