СРЦЕ ДА ТИ ЗАСТАНЕ: Го исфрлија на сред пат. Погледнете што се случи 8 дена подоцна!

- Advertisement -

Ова, за жал, не е инсценирана, туку ВИСТИНСКА приказна! Во Канзас Сити, САД, безбедносните камери го снимиле автомобилот од кој било фрлено кучето.

Со полна брзина, автомобилот го напушта местото на настанот и го остава беспомошното животно за себе. Кутриот човек не разбра за што станува збор и веднаш истрча кон автомобилот.

Сепак, автомобилот беше пребрз за него и наскоро остануваше само тишина и облак од прашина. Сам и осамен, четириножниот пријател остана да стои на патот. Тој изгуби се што имаше во животот.

- Advertisement -

Проверете ја оваа приказна и споделете ја со вашите пријатели:

Последни објави

spot_img

Поврзани објави