Стави цемент во пластично шише и доби нешто на што можете да заработите пари

- Advertisement -

Едно момче кое го има Јутуб каналот „HomeMadeModer“ обожува да си игра со цименто и да прави креации кои се многу посебни и изгледаат фантастично.

Иако е тешко да се замисли дека некој може да си игра со цемент, гледајќи го него, тоа делува толку едноставно, така што сите ќе посакате да си играте со оваа смеса.

Со леснотија во домашни услови прави модерни скулптури за кои некои луѓе се спрмни да издвојат голема сума на пари за да ги имаат во своите домови како украси.

- Advertisement -

Погледнете го видеото, па и сами станете мали уметници.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави