СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ УСРЕЌИ НОВ, ПЕТТИ ДОБИТНИК КОЈ ОСВОИ 9.224.579 ДЕНАРИ

- Advertisement -

Петтиот добитник на СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ денес се појави во просториите на Видеолотарија Касинос Австрија за да го подигне својата добивка во износ од фантастични 9.224.579 денари.

Посака да остане анонимен, но ја сподели неговата среќна приказна.

Вели дека на 8 мај, во саботата, кога влегол во објектот на Златна копачка, во скопската населба Хром, имал намера малку да се релаксира и да се забавува, затоа што имал нервозен ден. Не ни помислувал на некоја поголема добивка, кога терминалот на Видеолотарија сигнализирал добивка СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ.

- Advertisement -

Сумата од 9.224.579 денари е најголемата која некогаш ја добил во ваков тип на игри и допрва ќе размислува како и за што ќе ги потроши парите.

Касинос Австрија. Регистриран е уште еден, нов добитник на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ и тоа во Прилеп, на сума од 1.616.504 денари.

Добивките на Државна Видеолотарија Касинос Австрија носат радост. Во игра се МИНИ ЏЕК ПОТ, во вредност од 4.000-5.000 денари, МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во износ од 1.200.000-1.800.000 денари и најомилениот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ кој може да достигне максимални 12.000.000 денари.

Последни објави

spot_img

Поврзани објави